Babzsák specialista

Jelenleg dolgozunk ezeken az oldalakon, ezért a webáruházon keresztül nem tudsz rendelni, csak telefonon, e-mailben Emőkénél:+36 20/544 5944; info@amobafotel.hu, vagy személyesen Budapesten Áginál: +36 20/387 2696

Hogyan lettem babzsák specialista?

Ilyet kéne varrnod, 20 darabot! Mondta a barátnőm anno 2000 decemberében, és kezembe adott valami kúpos szabású, üres zsákot. 

Oké menni fog, de mi ez? 

Ezen fognak tornázni a kismamák, és hallgatják rajta az előadásokat. Hát ezt elég nehéz volt elképzelni, de ha neki ez kell, hát rajtam ne múljon. Mikor elkészültem, megkértek, töltsem is meg. És mikor ez megtörtént, na, akkor megértettem, mi ebben a ráció. Engem is elvarázsolt az a kényelem, amit azóta is élveznek  az Aktív Szülés Program kismamái. És még sokan mások, hiszen onnantól fogva folyamatosan születnek újabb, és újabb babzsákok. A kezdetekkor még azt sem tudtuk, hogy ez az elnevezése. Alakítható Fotel és Párnacsaládnak hívtuk. 

2 babzsákkészítő dolgozott akkoriban a piacon. Egy külföldi egyetemista, aki hamarosan abbahagyta a tevékenységét, és a Gyopár Kft, akik leginkább gyógypárnák készítésével foglalkoznak még ma is.

Én, így úttörőként vágtam bele a babzsák iparba, és nagyon élveztem mindig valami újat kitalálni. Ma is ez a legizgalmasabb része a munkámnak. Mára 80 termékünk van, amit néhány kivétellel magam terveztem, és sokat közülük formai, vagy szerkezeti oltalom véd. Így Magyarországon azon babzsákkészítők egyike vagyok aki a legnagyobb tapasztalattal, rengeteg újítással járul hozzá a magyarországi minőségi babzsák kínálathoz.
Így lettem babzsák specialista.

És amire egy babzsák specialista is büszke:

Büszkén mondhatom, hogy én vagyok, aki elsőként készítettem Babzsákkanapét Magyarországon, de talán a világon is. Nem lehetett látni az idő tájt ilyet sehol, az interneten sem.

Az olyan karfás babzsák fotel, amiből egyszerű a kiszállás, szintén az én szabadalmam. Az Egri kórház szülészetén lévő babzsák szülőfotelt ugyancsak én terveztem. 

Mozgáskorlátozott gyerekeknek készítettem olyan segédeszközöket, amikkel kényelmesebbek a nappalaik, és nyugodtabbak az éjszakáik. 

Irodai alkalmazásra is terveztem munkaszéket. És sok fotelt, széket, kanapét, párnát, puffot, amivel kihasználható a babzsák legfőbb tulajdonsága, a hihetetlen kényelem. 

Mára sokan foglalkoznak babzsák készítéssel, de

Mi is az, amiben az Amőba Babzsákfotelek mások, mint társai?

Én azt gondolnám, a legfontosabb szempont, hogy saját tervezés, hiszen én tudom, mit miért csináltam rajta úgy, ahogy. A nüánszoknak is van jelentőségük, amik egy másolatnál elvésznek. Persze azoknak, akiknek nincs összehasonlítási alapjuk, ez nem derül ki. De azon vásárlóknak, akiknek nem az ár a legfőbb szempont, és ellátogatnak több helyre is, hogy megtalálják az ideális ülőalkalmatosságot, ez lényeges.

És ne felejtsük el, hogy a babzsák specialistánál  kipróbálhatóak a modellek. Elkészült ugyan a web áruházunk, de szívesen látok továbbra is bárkit, aki vásárlás előtt bele szeretne ülni a fotelekbe. Számtalanszor előfordult már, hogy más modell mellett döntöttek, mint azt előzőleg gondolták.

  • Szerelmes vagyok a gyönyörű textíliákba, így rendkívül nagy anyag és színválasztékunk van. 
  • Egészen egyedi kéréseket is megoldunk, amennyiben azok megvalósíthatóak. 
  • Bármilyen babzsák javítását, karbantartását elvégezzük.
  • És mindezek felett extra garanciát vállalunk a saját termékeinkre.

Várok mindenkit szeretettel!

Csuka Emőke
Babzsák specialista